Qurails – Levert av GOELST

Bla nedover for å gå tilbake i tid

2022

Omprofilering

Det er en ny æra

Qurails – Levert av GOELST: I 2022 er tiden inne for å starte med et nytt og friskt utseende. Det siste tiåret har brakt med seg mange nye endringer i bransjen, også når det gjelder teknologi. Vårt gamle Goelst-merke har tjent oss vel, men nå er det på tide med en forandring. Vi bevarer vår lange erfaring i skape produkter av høy kvalitet, men nå under et nytt merkenavn.

This is the Qurails logo Powered by Goelst
2013

Sterkere sammen

I mai 2013 ble Goelst et søsterselskap av STAS bildeopphenging.

Siden den gang har Goelst fått nytt liv under navnet Goelst NL. De ansatte i Ede, med sin mangeårige erfaring og ekspertise, står selvfølgelig alltid til tjeneste og er klare til å svare på dine spørsmål.

STAS bildeopphenging (søsterselskap) ble grunnlagt i 1995 av brødrene Rien og André Stas og er nå aktivt over hele verden. Hovedkontoret ligger i Eindhoven. De tilbyr multifunksjonelle opphengssystemer og hengende tilbehør til vegger og tak. De utvikler, produserer og distribuerer sikre og fleksible opphengsløsninger for et bredt spekter av veggobjekter. Disse kan omfatte både dekorative gjenstander (malerier, tegninger) og praktiske gjenstander (tavler, knagger, speil). Vårt mål er å gi folk frihet når de bruker og dekorerer veggene sine. Bærekraftig byggforvaltning og kostnadsbesparelser står sentralt i deres tilnærming.

Qurails – Levert av GOELST

Qurails-Powered-by-goelst-stas-logo
2009

Modernisering

I 2009 ble GOELST-logoen endret. På det tidspunktet ble det valgt en ren skrifttype. 

Som du fortsatt kan se i vår omprofilering fra 2013.

Qurails-Powered-by-goelst-logo
1988

Goelst flyttet til Ede

Siden 1988 har GOELST holdt til i Ede, Nederlands geografiske – og lett tilgjengelige – midtpunkt.

Denne milepælen var en av grunnen for en ny logo og et nytt navn Vi bevarer vår lange erfaring i skape produkter av høy kvalitet, men nå under et nytt merkenavn: Qurails – Levert av GOELST

1984

Internasjonalt selskap

Under mottoet "topp kvalitet til en akseptabel pris" begynte Goelst å se utover sine egne landegrenser på midten av 1980-tallet.

Denne internasjonaliseringen gjorde det nødvendig å endre enkeltmannsforetaket til et aksjeselskap, og siden den gang har vi vært lokalisert i Ede, Nederlands geografiske – og lett tilgjengelige – midtpunkt.

En egen produktutviklingsavdeling har gitt oss muligheten til å legge stor vekt på innovasjon. For eksempel var Goelst i 2001 den aller første gardinskinneprodusenten som markedsførte et stillegående, elektrisk drevet system. Selskapet har nå en hel rekke innovative produkter i sitt sortiment som ofte kopieres av konkurrentene, men aldri med like høy kvalitet. 

Sjekk vår: Internasjonale portal

Qurails-Powered-by-goelst-logo-international
1978

Der det hele begynte

Goelst startet i 1978 som et enkeltmannsforetak innen interiørprodukter.

 Allerede etter et år utvidet selskapet sortimentet med et gardinskinneprogram under navnet G-Rail. I årene som fulgte, vokste Goelst til et respektert selskap og utvidet utvalget av gardinskinner. Produktene ble mer avanserte. I helse-/omsorgssektoren ble vi standardleverandør for skilleveggsskinner, en rolle selskapet fortsatt har den dag i dag.