GARDINSKINNESYSTEMER FOR HOTELL- OG RESTAURANTBRANSJEN

Et luksuriøst utseende for gjestene dine i hotell- og restaurantbransjen

Vil du tilby gjestene dine et perfekt, luksuriøst utseende? Qurails hjelper deg gjerne!

Panelgardiner, lukkegardiner, gardiner eller vinterhage – Qurails tilbyr det passende systemet av høy kvalitet: gardiner kan betjenes med ledning, manuelt eller elektrisk for hotellbransjen.

Gjestene dine vil oppleve luksusen med automatiske gardinskinner umiddelbart når de kommer inn. Kortinnehaveren for hotellrommet aktiverer den elektriske gardinskinnen, eller en bevegelsessensor på hotellet kan brukes til å aktivere skinnene når man kommer inn. En annen fordel med dette er at gjestene dine umiddelbart ser og merker at gardinene betjenes elektrisk.

Våre flerskinneprofiler er ekstremt praktiske: du trenger bare å bruke én skinneprofil for en perfekt overlapping for både gardiner og vindusgardiner.

Qurails_hospitality_High_quality_Curtain_rails_hotels_luxury_suite
Skreddersydd er vår spesialitet

Skreddersydd er Qurails’ spesialitet, og vi gjør vårt ytterste for å møte alle dine spesifikke behov. Enten du trenger en bøyd skinne, nye kurver eller monteringsarbeid, er vi her for å hjelpe. Vårt team med erfarne prosjektledere vil samarbeide tett med deg for å forstå tegningene og spesifikasjonene dine, og gi deg et uforpliktende tilbud. Vi er stolte av tydelig kommunikasjon og vil holde deg informert hele veien.

Hos Qurails forstår vi at hvert prosjekt er unikt, og vi er forpliktet til å samarbeide med deg for å skape en tilpasset løsning som oppfyller dine spesifikke behov. Fra den første konsultasjonen til den endelige installasjonen vil teamet vårt samarbeide tett med deg for å sikre at prosjektet fullføres i tide, innenfor budsjettet og i henhold til de høyeste kvalitetsstandardene.

Vårt mål er å sikre at du er helt fornøyd med sluttresultatet, og at ditt tilpassede skinnesystem er funksjonelt, holdbart og møter dine spesifikke behov.

Referanser