ALLSIDIGE GARDINSKINNER FOR PROFESJONELL BRUK

Du kan henvende deg til oss for et gratis tilbud. Vi tenker, gir råd og finner den rette løsningen sammen med deg for akkurat din kontorsituasjon.

Oppdag alle mulighetene! Qurails tilbyr et bredt utvalg av gardinskinner egnet for kontorlokaler.

Skreddersydde produkter er vår styrke. Om nødvendig bøyes skinnene av spesialister ved hjelp av dedikert Qurails-bøyeutstyr, noe som sikrer et smidig skinnesystem laget av en enkelt skinneseksjon.

Elektriske gardinskinner er spesielt praktiske i styrerom. Persienner og gardiner kan lukkes automatisk for å gjøre rommet mørkere for presentasjoner med projektor. Ulike rom krever ulike tilpasninger. Vi kan imøtekomme alle gardintyper og monteringsforhold.

Hos Qurails forstår vi at hvert prosjekt er unikt, og vi er forpliktet til å samarbeide med deg for å skape en tilpasset løsning som oppfyller dine spesifikke behov. Fra den første konsultasjonen til den endelige installasjonen vil teamet vårt samarbeide tett med deg for å sikre at prosjektet fullføres i tide, innenfor budsjettet og i henhold til de høyeste kvalitetsstandardene. 

Qurails-Binst-Architect-Curtain-Rails
Qurails_office_curtain_rail_system_electric

Skreddersydde løsninger

Hos Qurails spesialiserer vi oss på å tilpasse skinnesystemer for å møte dine spesifikke behov. Enten du trenger å bøye skinnen, legge til kurver eller utføre monteringsarbeid, kan vi hjelpe deg. Vi gir deg et gratis tilbud basert på dine tegninger og spesifikasjonene til ditt tilpassede prosjekt. Du er sikret tydelig kommunikasjon med de erfarne prosjektlederne i Qurails prosjektavdeling.