SEPARASJONSKINNER FOR HELSEINSTITUSJONER

La noen andre ta ansvaret for skinnesystemene dine!

Spesielle produkter for helsesektoren:

  • Separasjonsskinnen er et produkt der Qurails stikker seg ut, både når det gjelder produkt og montering.
  • Dusjskinne
  • Vanlige gardinskinner

Gardinskinner for sykehus

Vi leverer og monterer de separasjonskinnene du ønsker helt etter mål, inklusivt alt tilbehør. På grunn av den høye kvaliteten passer skinnen også til bruk i fuktige rom.Den er funksjonell, sterk og kan fås med støvbeskyttende dekkestrips av PVC.

Assortimentet som hører til denne skinnen omfatter også praktisk tilbehør som infusjonsstativ, infusjonskrok, gardinholder og lignende. Skinnen kan selvfølgelig monteres både på veggen og i taket, slik at det kan bygges opp et solid system.

Bærekraftig og praktisk

Qurails 4100 Separasjonsskinner er egnet for oppdeling av for eksempel en sykehusavdeling i flere, midlertidig atskilte områder for å garantere privatlivet til pasienter og pleiere.

Vi tilbyr en totalpakke for pleieinstitusjoner. Qurails har den riktige løsningen for alle typer skinner. Vår separasjonsskinne gir pasientene det privatlivet de trenger. Rekken av rammeskinnesystemer er allsidig og lett å montere. Det patenterte Load Release-systemet er vårt svar på helsesektorens behov for å kunne koble fra separasjons- og rammeskinner ved visse anledninger.

La noen andre ta ansvaret for skinnesystemene dine!

Frakoblingsbare Separasjonsskinner

Load Release System

Det patenterte Load Release-systemet er vårt svar på helsesektorens behov for å kunne koble fra separasjons- og rammeskinner ved visse anledninger. Denne unike, patenterte løsningen gjør det mulig å la skinnen løsne fra sine festepunkter ved kortvarige belastninger på ca. 35 kg.

 

Frakoblingsbare Separasjonsskinner

TLRS-systemet er utviklet for lavthengende skinner, som er løse fra taket. Skinnen plugges inn i takstøttene. Ved en maksbelastning på mer enn 35 kg løsner skinnen garantert, hvis denne er montert av kvalifisert og utdannet personell.

LRS-gliderne kan brukes i alle skinner. Hvis det trekkes hardt i gardinen løsner gliderne fra skinnen. Slik unngås det at gardinene/gardinskinnene skades. For sikkerhets skyld brukes det fleksible kroker av kunststoff i stedet for innstikkskroker.LRS-systemet passer fremfor alt for sykehus, pleiehjem/sykehjem, psykiatri og andre helseinstitusjoner.  

Du kan henvende deg til Qurails for alle dine tilpasningskrav (bøying av skinnen, kurver, montering osv.).Du vil motta et gratis tilbud basert på dine tegninger og spesifikasjoner.. Du er sikret tydelig kommunikasjon med de erfarne prosjektlederne i Qurails prosjektavdeling.

Qurails_healthcare_Curtain_Rail_system_lrs

The Qurails Kidsrail

Et sykehus ser ikke ut som hjemme, ingen liker å være der. En farge gjør det litt mer muntert.

Derfor er våre skjermingsskinner 4100 og 5100 tilgjengelige i alle regnbuens farger. Slik at barneavdelinger ikke lenger er avhengige av farger for voksne. . Og alt ser litt gladere ut. Litt som hjemme. Et sykehus ser ikke ut som hjemme, ingen liker å være der. En farge gjør det litt mer muntert.

The Qurails Kidsrail curtain rail for kids
The Qurails Kidsrail curtain rail for kids

Ubegrenset fargevalg

Cliniclowns

Vi donerer 5% av KidsRail-inntektene våre til Cliniclowns. Cliniclowns bringer smil og glade følelser til helseinstitusjoner i Nederland i mange år. Dette er uvurderlige øyeblikk for syke barn og deres foreldre.

.

Qurails Extension Glider

Qurails forlengelsesglider er en unik løsning for integritetsskinner i helsevesenet, i tilfelle skinnen må monteres i taket. Forlengelsesglideren er en roterende glider med S-kro

Vanligvis monteres ikke en separasjonsskinne mot taket, men når skinnen monteres mot taket, plasseres en "nettingdel" i forhenget for betjening av sprinkleranlegg og god ventilasjon.

Et godt alternativ til denne løsningen er Qurails Extension glider. Skinnen kan monteres mot taket, og forhenget kan senkes fra skinnen takket være forlengelsesglideren.

Forlengelsesglideren kan brukes på privatlivsskinner 4100 og 5100.

Referanser