Bærekraft

Vi er opptatt av bærekraft og investerer i det fordi det er bra for planeten, bedriftene, kundene våre og samfunnet vårt.

Bærekraft

Innovasjon, spesialtilpasning

og høy

kvalitet

Slik gjør vi det hos Qurails, og vi tilnærmer oss bærekraft på akkurat samme måte.

Samfunnsansvar har en svært høy prioritet for oss. Derfor produserer vi materialet vårt i Nederland og i Europa i henhold til de strengeste miljøstandardene. Gardinskinnene er laget av aluminium/pulverlakkert. Tilbehøret består av plast og metall.

Ä�A 

Aluminiumsskinne: gardinskinnen består av 75 % resirkulert aluminium.

  • Aluminium er et slitesterkt materiale, beholder sin funksjon og opplever liten eller ingen slitasje når det brukes som gardinskinne.
  • Finishen på aluminiumsproduktet gjennom pulverlakkering er slik at det kan rengjøres godt og derfor ikke mister sin glans ved gjenbruk.
  • Skinnen kan returneres, og aluminiumet kan gjenvinnes ved resirkulering.

AkzoNobel lakk

AkzoNobel er en pioner innen lakk. Ved å bruke deres lakk sikrer vi at vi gir kundene våre produkter av høyeste kvalitet. AkzoNobel søker å redusere påvirkningen på planeten vår, samtidig som vi stadig innoverer for å levere de mest bærekraftige løsningene.

Qualicoat pulverlakkering

Pulverlakken er uten bruk av TGIC, blyfri og oppfyller kravene i GSB Standard, Qualicoat Class 1.

QUALICOAT er en global kvalitetsmerkeorganisasjon som har forpliktet seg til å opprettholde kvaliteten på lakkering, maling og belegg på aluminium og relaterte legeringer for arkitektoniske bruksområder. Hovedkontoret ligger i Zürich, Sveits.

Qualanod-sertifisert

QUALANOD Äa'�a� Kvalitetsmerke for svovelsyrebasert anodisering av aluminium

QUALANOD er en kvalitetsmerkeorganisasjon som har forpliktet seg til å opprettholde og fremme kvaliteten på anodisert aluminium.

ASI-godkjenningsstempel

ASI-sertifisert

Qurails aluminiumsprofiler produseres i en ASI-sertifisert fabrikk.

Alle ASI-sertifiserte anlegg drives på en rettferdig måte for å håndtere bærekraftig endring fra et tredobbelt perspektiv som omfatter styring, miljø og sosiale spørsmål.

TĆAV Rheinland

Sertifiseringer

ISO 9001:2008

BS OHSAS 18001:2007

ISO 14001:2004

ISO EN 15088:2005

QUALANOD